L’Ajuntament i Mercadona renoven l’acord de donació de productes de primera necessitat

 data-srcset

L’Ajuntament de Ciutadella i Mercadona han renovat, un any més, l’acord de col·laboració mitjançant el qual la cadena de supermercats es compromet a donar una tona d’aliments de primera necessitat a l’Àrea de Serveis Socials en funció de les necessitats concretes que aquests detectin, per tal de distribuir-los entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més necessitades del municipi.

L’alcaldessa de Ciutadella, Joana Maria Gomila, i la responsable de Relacions Externes de Mercadona a les Illes Balears, Bàrbara Ordás, han rubricat aquest dimarts l’acord, i durant la signatura s’ha agraït «la feina i la dedicació al servei dels més necessitats» que es duu a terme a través de l’Àrea de Serveis Socials.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Joana Gomila, ha agraït «la col·laboració desinteressada de Mercadona, que demostra el compromís d’aquesta empresa amb la donació d’aliments i que redundarà en benefici de les persones més necessitades de Ciutadella».

Un dels diversos compromisos que la cadena de grans superfícies manté amb la societat és retornar part de tot el que rep d’aquesta. Amb aquest objectiu es desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social de la companyia, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d’actuació sostenibles que reforcen la seva aposta pel creixement compartit.

Una altra línia estratègica del pla de responsabilitat social de Mercadona és la sostenibilitat mediambiental. Per açò, Mercadona disposa d’un sistema de gestió ambiental propi, enfocat cap a l’optimització logística, l’eficiència energètica i la reducció de residus. Part d’aquest sistema està basat en els principis de l’economia circular, i cerca, conjuntament amb els proveïdors, la conversió dels residus en nous recursos.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.