Terol és la ciutat espanyola amb més bars especialitzats en vins 53,2 vinoteques per cada 100.000 habitants, seguida de Zamora i Cadis.

Un estudi situa a Terol com a ciutat espanyola amb més bars de vins d’Espanya. La capital de Terol es troba en el primer lloc de el rànquing amb una proporció de 53,2 bars de vins per cada 100.000 habitants. L’elevat nombre de tavernes en les quals poder gaudir d’una bona copa de vi acompanyada de pernil amb denominació de Terol porten a la capital mudèjar a el primer lloc de la llista Likibu.

Després Terol, que encapçala el rànquing de ciutats amb major proporció de vinoteques per habitant d’Espanya, el segueixen Zamora, amb 37,2 bars per cada 100.000 habitants, probablement, a causa de la gran producció de vins i a la DO Toro, de gran qualitat i popularitat al nostre país.

Cadis, amb 36,8, aconsegueix la tercera posició d’aquesta anàlisi a l’comptar amb una proporció de 36,8 bars de vins per cada 100.000 habitants. Es tracta també d’una zona en la qual destaca l’elevada producció de vi.

Segòvia ocupa la quarta posició de el rànquing, amb una proporció de 36,8 bars de vins per cada 100.000 habitants. Amb unes dècimes per sota de Cadis, el que la situa fora de l’top 3.

Conca se situa en la cinquena posició amb una proporció de 34,6 bars de vins per cada 100.000 habitants.

Saragossa, amb 2,8 vinoteques per cada 100.000 habitants, ocupa el lloc 34. Osca no apareix.

A nivell general, les comunitats autònomes, les ciutats presenten una major proporció de bars de vins, són Castella i Lleó i Castella-la Manxa. Finalment, destaca la posició de grans ciutats espanyoles com Madrid (2,5), Barcelona (4,8) o València (6,2), les quals presenten un baix nombre de bars especialitzats en vins en comparació del seu elevat nombre d’habitants.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.