Els fideus rossejats a l’estil de Tarragona a La Tramoia Bar i restaurant a la Rambla de Catalunya de Barcelona

La Tramoia és un bar i restaurant al centre de Barcelona, situat al número 15 de la Rambla de Catalunya (no confondre amb Les Rambles) és un d’aquells llocs frequentats els migdia per a treballadors del sector comerç i bancari que hi van a fer el menú del dia.

Hi vam esser aquesta setmana per a provar la seva fideuada o fideus rossetjats a l’estil de Tarragona, on els fideus prims han de quedar socarrats al damunt de la paella i a la resta secs, però a la vegada melosos.

Destaquen també els seus caragols a la llauna i les carns a la parrilla, a més dels arrossos. També plats de nova cuina.

El menjador està situat a la part de dalt i a la planta baixa hi ha el bar de tapes.

Recomanable amb una bona bodega i una relació qualitat preu de 8/10. Entre 25/30 euros per persona.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.