Conèixer els secrets del cafè i les infusions, a un nou curs de l’INEM

La funció d'un barista també inclou la preparació d'altres begudes, com tes, infusions, xocolates, batuts, Frappés, smoothies, o còctels a base de cafè, per al gaudi dels comensals, així que també es tocaran tots aquests temes

Conèixer els secrets del cafè i les infusions, a un nou curs de l’INEM

Els cursos de l’INEM són dels més esperats per a les persones sense feina, ja que poden formar-se en noves matèries d’una forma propera, fàcil i de forma gratuïta. En aquesta ocasió ha emprès el curs de barista per als ciutadans de Menorca que estiguin interessats en aprendre les noves tècniques en la preparació d’una beguda tan popular com el cafè.

La finalitat d’el curs és conèixer els tipus de cafè, aprendre a treballar amb els grans de cafè de la forma correcta per aconseguir els màxims beneficis, així com adquirir les habilitats necessàries per manejar una cafetera i un molinet professional. Així mateix, s’ensenyarà la tècnica de latte art, s’aprendrà la diferència entre els edulcorants, i es dominarà la preparació de l’espresso.

La funció d’un barista també inclou la preparació d’altres begudes, com tes, infusions, xocolates, batuts, Frappés, smoothies, o còctels a base de cafè, per al gaudi dels comensals, així que també es tocaran tots aquests temes.

El curs té una durada de 100 hores presencials, i a la fi d’aquest, els alumnes estaran preparats per incorporar-se a el mercat laboral per treballar en una cafeteria, pub o bar on es serveixin aquestes begudes.

Un dels beneficis de el curs és que poden sol·licitar-tant els desocupats inscrits en el SERVEF, com els que ja estan treballant, de manera que es pot complementar i adaptar a les circumstàncies de qualsevol persona. A la fi de el curs, cada estudiant rebrà el diploma acreditatiu que servirà per demostrar els seus coneixements.