Saturnales, un Nadal a la romana al Museu de Menorca

Les festes de Nadal actuals beuen de moltes tradicions entre les quals destaca les saturnales, unes festes romanes dedicades al déu Saturn i que tenien lloc durant el mes de desembre. Un dels elements més importants d’aquesta celebració eren els grans banquets com el que el Museu de Menorca, juntament amb Fra Roger,  volen oferir.

Es proposa fer un viatge al Nadal romà de la mà de Núria Bàguena, professora i assessora de patrimoni culinari, que al llarg del sopar comentarà cada plat i explicarà com eren els àpats durant les saturnales i en què consitia aquesta celebració.

Els xefs responsables de l’elaboració del menú són en Dani Florit, del restaurant Ca n’Aguedet d’Es Mercadal i en Tomás Cano, del Royal Son Bou.

Abans del sopar es visitaran les sales del Museu per conèixer els altres elements d’aquesta festa: els jocs d’atzar, les apostes i les llums.

Io saturnalia! 

Aquesta activitat s’ha organitzat conjuntament amb l’associació Fra Roger, Gastronomia i Cultura.

Serà el dijous, 5 de desembre a les 20:30h al Museu.

El preu és de 45€ i s’ha de reservar prèviament fent l’ingrés del 50% (mínim) del cost total del sopar a la c/c, ES28 0049 0045 2227 11099307

Per més informació:
971 350 955
www.museudemenorca.com

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.