Es Llogaret, el millor pa amb oli de Mallorca

Si hi ha una plat que potser no és un plat però que no sol faltar als berenars i sopars a Mallorca, i fins i tot alguns en dinen, és el pa amb oli.

Pa moreno de Mallorca acompanyat de coses que van des de la sobrassada, el formatge, el camaiot o el botifarró, al llom a la planxa, sípia, salmó, anxoves, formatges blaus i se’n fan de freds i de calents amb allò que ens vengui de gust.

Un dels bons temples del pa amb oli a Palma és el bar “Es Llogaret” que enguany va fer el millor pa amb oli de Mallorca i va quedar segon classificat en el Campionat del Món de Pa amb Oli celebrat el passat mes de març.

Aquest pa amb oli de premi tenia com ingredients, a més del pa moreno mallorquí, bacallà amb pebres torrats i salsa de tomàtiga dolça.

El Bar Restaurant Es Llogaret està ubicat al carrer del Germans Garcia Peñaranda, 7 de Palma. A la zona de s’Escorxador, aprop de la carretera de Valldemossa. Especialitat en pa amb olis variats, carns a la planxa, arrossos i tapes de cuina mallorquina.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.