Cofarme organitza les seves Xerrades Saludables S'iniciaran aquest dijous al Museu de Menorca on es parlarà de l'ús de l'Ibuprofèn i el Paracetamol

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Diabetes, el Col·legi de Farmacèutics de Balears i la Cooperativa Farmacèutica Menorquina, han presentat  la primera edició d’un nou cicle de xerrades saludables adreçat a la població, que pretenen informar, divulgar i sobretot ajudar a les persones en la millora de la seva salut. Tal com ha explicat Jose Maria Oleo, President de Cooperativa Farmacèutica Menorquina durant la presentació, “el nostre objectiu és que els ciutadans i les ciutadanes estiguin ben informades de tot allò que cal saber per gaudir d’una vida saludable i per això, posem en marxa aquesta iniciativa divulgativa que tindrà un to pedagògic i facilment comprensible, per a qualsevol persona” ha explicat. En un mon on assistim a la proliferació d’informacions de dubtosa credibilitat i que molt sovint, confonen a la població, hi ha una tendència creixent en el terreny de la salut a volguer-se informar a través de les xarxes, a través d’internet i el que és més perillós, a autodiagnosticar-se, tal com ha manifestat Antoni Real, President del Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears. “És per això que volem reinvidicar la figura dels professionals de farmàcia, persones preparades i formades que han estat i son un referent en questions de salut que fan una gran tasca en aquest sentit” ha explicat.

El cicle començarà aquest mes de novembre i s’extendrà fins al març de l’any vinent, amb quatre xerrades saludables que es celebraran entre Maó i Ciutadella, amb la intenció en un segon cicle, d’extendre-les també a d’altres municipis de Menorca com han explicat els organitzadors. “Seran xerrades gratuïtes, obertes a tothom on només es convida a la gent a escoltar sinó també, a preguntar i aprofitar per resoldre dubtes, qüestions i el que faci falta” han reiterat.

Dijous, 21 de Novembre de 2019

Museu de Menorca (Maó)

19.30 hores

Fem un bon ús de l’Ibuprofèn i del Paracetamol?

A càrrec de Baltasar Pons, farmacèutic

Dijous, 23 de gener de 2020

Biblioteca de Ciutadella

19.30 hores

La prevenció de la diabetis a través de l’alimentació

A càrrec de Noemí García, nutricionista

Dijous, 20 de febrer de 2020

Museu de Menorca (Maó)

19.30 hores

M’he fet mal, què faig?

A càrrec de Sara Bernadas, infermera responsable de la Unitat de Cirugia de l’Hospital Althaia de Manresa

Dimecres, 18 de març de 2020

Biblioteca de Ciutadella

18.00 hores

Tot el que no sabem sobre la lactància

A càrrec de Diana Gutiérrez, infermera de l’Hospital Mateu Orfila

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.