Cap forner de Menorca present la Ruta Espanyola del Bon Pa L’objectiu de la Ruta del Bon Pa és impulsar el bon pa tradicional, fet a l’obrador, a més de la presentació del pa i l’atenció al client.

Cap forner o forn de Menorca ha estat elegit per les plataformes Panàtics i Pan de Calidad, que sí han inclòs quatre forners de Mallorca en la Ruta Espanyola del Bon Pa 2019, com tampoc hi ha cap forn de les Pitiüsses.

Els forners mallorquins elegits han estat  Joan Fornari de Forn i Pastisseria Gelabert  de la localiat de Llubí, Toni  i Jaume Gelabert de la Pastisseria Real de Palma, tots tres integrants de la marca de qualitat Pa d’Aquí, i Tomeu Arbona Figerola,  del Fornet de la Soca, també dePalma, que ha estat l’únic representant de Balears en la ruta els anys 2017 i 2018.

Només 80 forners de tot l’Estat formen part d’aquesta ruta, uns guardons que també tenen com a premi una Estrella Dir Informática. Segons explica l’organització, la selecció es fa d’entre els millors forners de les Rutes de les Comunitats Autonòmiques. Després de passar la selecció, reben una visita anònima en la qual es valora la presentació´del pa i l’atenció que es fa a la botiga.

L’objectiu de la Ruta del Bon Pa és impulsar el bon pa tradicional, fet a l’obrador, a més de la presentació del pa i l’atenció al client.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.