Igor Rodríguez espera revalidar el títol de Campió de Pinchos i Tapes d’Espanya

Demà, dimecres 6 de novembre, sabrem el nom dels guanyadors del certamen nacional

Igor Rodríguez espera revalidar el títol de Campió de Pinchos i Tapes d’Espanya

Una edició, i amb aquesta ja en van 10, en què el cuiner, basc de naixement i mallorquí d’adopció, pretén revalidar el títol de Campió de Pinchos i Tapes d’Espanya que ja va guanyar el 2017 amb la seva tapa ‘ensaïmada de cranc de riu ‘.

El també cuiner cap del restaurant El Txoco, ubicat a la Plaça de Santa Eulàlia de Palma, ha concursat a la Cúpula del Mil·lenni de Valladolid davant l’atenta mirada del jurat que, al voltant de les dues de la tarda, ha pogut degustar la pintxo Hatomochi que, tal com el mateix Igor compte, “és un mochi amb farigola farcit de colomí guisat a la xocolata, amb confitura de pera amunt, vi ribera i galanga i un full de shiso fregida”.

Un jurat compost per alguns dels millors cuiners d’Espanya entre els quals destaca la seva presidenta, la xef María José Meda que manté una estrella Michelin des de fa 6 anys a la Serra d’Albarracín pel seu extens menú de proximitat de cuina en miniatura.

Cal recordar que en aquesta quinzena edició del Concurs Nacional de Pinchos i Tapes participen els 45 millors cuiners d’Espanya seleccionats entre les més de 500 propostes rebudes per l’organització de totes les comunitats autònomes. El premi, per al vencedor, és un xec de 6.000 euros.