Igor Rodríguez espera revalidar el títol de Campió de Pinchos i Tapes d’Espanya Demà, dimecres 6 de novembre, sabrem el nom dels guanyadors del certamen nacional

Una edició, i amb aquesta ja en van 10, en què el cuiner, basc de naixement i mallorquí d’adopció, pretén revalidar el títol de Campió de Pinchos i Tapes d’Espanya que ja va guanyar el 2017 amb la seva tapa ‘ensaïmada de cranc de riu ‘.

El també cuiner cap del restaurant El Txoco, ubicat a la Plaça de Santa Eulàlia de Palma, ha concursat a la Cúpula del Mil·lenni de Valladolid davant l’atenta mirada del jurat que, al voltant de les dues de la tarda, ha pogut degustar la pintxo Hatomochi que, tal com el mateix Igor compte, “és un mochi amb farigola farcit de colomí guisat a la xocolata, amb confitura de pera amunt, vi ribera i galanga i un full de shiso fregida”.

Un jurat compost per alguns dels millors cuiners d’Espanya entre els quals destaca la seva presidenta, la xef María José Meda que manté una estrella Michelin des de fa 6 anys a la Serra d’Albarracín pel seu extens menú de proximitat de cuina en miniatura.

Cal recordar que en aquesta quinzena edició del Concurs Nacional de Pinchos i Tapes participen els 45 millors cuiners d’Espanya seleccionats entre les més de 500 propostes rebudes per l’organització de totes les comunitats autònomes. El premi, per al vencedor, és un xec de 6.000 euros.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.