Panets de Viena amb sobrassada

El panet de Viena farcit de sobrassada és també una creació propia de la nostra illa i que no la trobarem ni a Mallorca, ni a la resta de les Balears, com tampoc al Principat.

Present a tota l’illa era una de les berenetes preferides dels infants fins gairebé fa una trentena d’anys, però desgraciadament amb l’entrada de la rebosteria industrial aquests productes tan nostres estan quedant rellevats i poc a poc corren el risc de desaparèixer.

A Menorca també es fan les canyes i les banyetes de sobrassada, que són més pròpies de la part central i del Llevant de l’illa, i s’elaboren amb la pasta de sèu de les formatjades, a l’igual que els crespells.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.