Mimetic, de David Seijas És un vi de la DO Calatayud, elaborat amb Garnatxa tinta, Monastrell i Provechón de vinyes entre 35 i 80 anys

Aquesta setmana us recomanam gràcies a Vinum Menorca un dels nous grans vins elaborats a l’Estat. Es tracta del Mimetic, de David Seijas, el que fou sumiller del Bulli i Premi Nacional de Gastronomia. És un vi de la DO Calatayud, elaborat amb Garnatxa tinta, Monastrell i Provechón de vinyes entre 35 i 80 anys amb 6 mesos de criança en dipòsits de formigó amb les seves mares i amb battonages periòdics.

NOTA DE TAST

  • Aspecte: Color groc palla, net i brillant.
  • Nas: Aromes intensos a fruita, fruites d’os, melicotó, notes cítriques i aromes florals.
  • Boca: Afruitat, golós, de bon beure amb notes de prunes negres, murtons, mores i tem a més de sensacions mentolades.

MARIDATGE

Estam davant un gran vi que de segur ens sorprendrà i ens enamorarà com tots aquest vins de “Gallina de piel” de David Seijas.

Ideal per anar de tapes i pintxos on predominin els formatges amb caràcter com els curats d’ovella, blaus suaus i formatges cremosos a més del Brie, Stilton i com no un formatge vell de Menorca fet amb llet crua de vaca vermella.

Al ser un vi de la DO de Calatayud, a Aragó, marida a la perfecció amb els plats on el be, l’anyell i el cabrit en són els protagonistes. Des d’unes costelles d’anyell de llet a la graella a una cuixa de cabrit al forn passant per una espatlla de be a la menorquina, o una cuixa de be desossada i farcida de barret de Sant Antoni.

Ara que estam en temporada, plats de carn acompanyat de bolets o bé arrossos on els esclata-sangs i les cames seques en siguin els protagonistes.

Pels amants de les carns vermelles, ideal per a maridar amb una mitjana de vedella a la graella, un rellom al caliu o un entrecote al pebre o amb salsa perigueux.

El guanyador del sorteig de foodiesonmenorca.com ha estat Agustí Capó, d’Acabats Agustí, que es dedica al sector auxiliar de la construcció com a pintor, instal·lador de parquets i pladur, entre altres.

Si voleu saber més o comprar aquest vi de David Seijas a Gallina de Piel Wines el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.