Mimetic, de David Seijas

És un vi de la DO Calatayud, elaborat amb Garnatxa tinta, Monastrell i Provechón de vinyes entre 35 i 80 anys

Mimetic, de David Seijas

Aquesta setmana us recomanam gràcies a Vinum Menorca un dels nous grans vins elaborats a l’Estat. Es tracta del Mimetic, de David Seijas, el que fou sumiller del Bulli i Premi Nacional de Gastronomia. És un vi de la DO Calatayud, elaborat amb Garnatxa tinta, Monastrell i Provechón de vinyes entre 35 i 80 anys amb 6 mesos de criança en dipòsits de formigó amb les seves mares i amb battonages periòdics.

NOTA DE TAST

  • Aspecte: Color groc palla, net i brillant.
  • Nas: Aromes intensos a fruita, fruites d’os, melicotó, notes cítriques i aromes florals.
  • Boca: Afruitat, golós, de bon beure amb notes de prunes negres, murtons, mores i tem a més de sensacions mentolades.

MARIDATGE

Estam davant un gran vi que de segur ens sorprendrà i ens enamorarà com tots aquest vins de “Gallina de piel” de David Seijas.

Ideal per anar de tapes i pintxos on predominin els formatges amb caràcter com els curats d’ovella, blaus suaus i formatges cremosos a més del Brie, Stilton i com no un formatge vell de Menorca fet amb llet crua de vaca vermella.

Al ser un vi de la DO de Calatayud, a Aragó, marida a la perfecció amb els plats on el be, l’anyell i el cabrit en són els protagonistes. Des d’unes costelles d’anyell de llet a la graella a una cuixa de cabrit al forn passant per una espatlla de be a la menorquina, o una cuixa de be desossada i farcida de barret de Sant Antoni.

Ara que estam en temporada, plats de carn acompanyat de bolets o bé arrossos on els esclata-sangs i les cames seques en siguin els protagonistes.

Pels amants de les carns vermelles, ideal per a maridar amb una mitjana de vedella a la graella, un rellom al caliu o un entrecote al pebre o amb salsa perigueux.

El guanyador del sorteig de foodiesonmenorca.com ha estat Agustí Capó, d’Acabats Agustí, que es dedica al sector auxiliar de la construcció com a pintor, instal·lador de parquets i pladur, entre altres.

Si voleu saber més o comprar aquest vi de David Seijas a Gallina de Piel Wines el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/