Baluarte Muscat dels Cellers Gran Feudo

Un vi blanc que marida amb peixos i carns blanques

Baluarte Muscat dels Cellers Gran Feudo

Aquesta setmana us ofereim gràcies a Vinum Menorca un vi blanc amb molta fruita i que ens anirà bé per aquesta primavera de tardor que encara té dies de calor per a disfrutar d’un bon vi blanc.

El Baluarte Muscat està elaborat amb raïm moscatell als cellers Gran Feudo, del prestigiós grup Chivite i pertany a la DO Navarra.

Nota de tast

  • Aspecte: Color groc palla, net i brillant.
  • Nas: Aromes intensos a fruita, fruites d’os, melicotó, notes cítriques i aromes florals.
  • Boca: Fresc, àgil, refrescant, notes cítriques i amb un final llarg, agradable i persistent.

MARIDATGE

Estam davant un gran vi que de segur ens sorprendrà amablement. Ideal per acompanyar formatges suaus com el semi de Son Piris, que destaca per la seva mantecositat. També formatges de vaca cremosos.

Company ideal dels arrossos de peix, tant dins el tià com a la paella. Acompanya un arròs de gambes vermelles de Ciutadella amb sípia, una paella d’escamarlans, un arròs caldós de peix i marisc. També fideuades de marisc i com no les calderes, des de la caldera de llagosta a una caldera de serrans.

Marida a la perfecció amb el peix blanc, tant a la graella com amb salsa. Un rap amb salsa d’ametlles, un lluç koskera, congre en panadera, un anfós a la sal o bé una corvina o un llobarro al caliu que podem acompanyar d’una salsa maonesa.

Plats d’aviram com uns pits de pollastre a la crema o bé farcits de sobrassada i formatge de Menorca; pollastre amb escamarlans o amb gambes, pollastre amb salsa d’ametlles, i també plats de caça que necessiten d’un punt de frescor com una perdiu amb col o un arròs amb perdiu.

També és un vi per a compartir amb els amics si anem de copes o de tapes, acompanyant un pop a la gallega, unes raoles o croquetes de bacallà, unes escopinyes de gallet al vapor o uns musclos a la marinera.

Si voleu saber més o comprar aquest vi blanc monovarietal de la DO Navarra el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/