Baluarte Muscat dels Cellers Gran Feudo Un vi blanc que marida amb peixos i carns blanques

Aquesta setmana us ofereim gràcies a Vinum Menorca un vi blanc amb molta fruita i que ens anirà bé per aquesta primavera de tardor que encara té dies de calor per a disfrutar d’un bon vi blanc.

El Baluarte Muscat està elaborat amb raïm moscatell als cellers Gran Feudo, del prestigiós grup Chivite i pertany a la DO Navarra.

Nota de tast

  • Aspecte: Color groc palla, net i brillant.
  • Nas: Aromes intensos a fruita, fruites d’os, melicotó, notes cítriques i aromes florals.
  • Boca: Fresc, àgil, refrescant, notes cítriques i amb un final llarg, agradable i persistent.

MARIDATGE

Estam davant un gran vi que de segur ens sorprendrà amablement. Ideal per acompanyar formatges suaus com el semi de Son Piris, que destaca per la seva mantecositat. També formatges de vaca cremosos.

Company ideal dels arrossos de peix, tant dins el tià com a la paella. Acompanya un arròs de gambes vermelles de Ciutadella amb sípia, una paella d’escamarlans, un arròs caldós de peix i marisc. També fideuades de marisc i com no les calderes, des de la caldera de llagosta a una caldera de serrans.

Marida a la perfecció amb el peix blanc, tant a la graella com amb salsa. Un rap amb salsa d’ametlles, un lluç koskera, congre en panadera, un anfós a la sal o bé una corvina o un llobarro al caliu que podem acompanyar d’una salsa maonesa.

Plats d’aviram com uns pits de pollastre a la crema o bé farcits de sobrassada i formatge de Menorca; pollastre amb escamarlans o amb gambes, pollastre amb salsa d’ametlles, i també plats de caça que necessiten d’un punt de frescor com una perdiu amb col o un arròs amb perdiu.

També és un vi per a compartir amb els amics si anem de copes o de tapes, acompanyant un pop a la gallega, unes raoles o croquetes de bacallà, unes escopinyes de gallet al vapor o uns musclos a la marinera.

Si voleu saber més o comprar aquest vi blanc monovarietal de la DO Navarra el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.