Puerto Salinas Criança 2011

El seu cupatge és Monastrell i Alacant Bouschet, a més de Cabernet Saugvinon i Petit Verdot

Puerto Salinas Criança 2011

Avui us recomanam gràcies a Vinum Menorca un vi negre que ens anirà molt bé per acompanyar els plats de tardor. Es tracta del Puerto Salinas Criança 2011, de la DO Alicante, dels Cellers Sierra Salinas que pertany al MGWines Resort. El seu cupatge és Monastrell i Alacant Bouschet, a més de Cabernet Saugvinon i Petit Verdot. amb un pas de 12 mesos per botes de roure francès. Té 90 punts a la Guia James Suckling i 91 a la Guia Peñin

NOTA DE TAST

  • Aspecte: Profund color vermell cirera. Brillant en copa.
  • Nas: Aromes intensos a fruites i baies vermelles amb un fons balsàmic molt subtil.
  • Boca: Fresc, fruital, amb notes minerals i un toc lleugerament especiat. Bon equilibri i estructura.

MARIDATGE

Estam davant un gran vi que de segur ens sorprendrà amablement. Ideal per a les carns a la graella i els aguiats tant de carn com de peix. Bon company per a compartir entre amics o família davant una taula de formatges i/o embotits.

Si optam per les carns, marida a la perfecció amb una mitjana o un entrecote de vaca vermella menorquina a la brasa de carbó d’alzina o bé amb entrecots de bou.

Ideal amb unes costelletes d’anyell de llet o de cabrit al caliu, un conill al caliu o fins i tot amb peixos greixosos a la brasa com potser un verat, unes sardines a més dels llobarros o les corvines.

Acompanyant de panaderes de be, de porc o de vedella, a més de carns amb salsa, carns al forn com una cuixa de be o una porcella.

Pel seu origen és el vi ideal per un all i pebre d’anguila, que aquí el podem fer de rap o de congre, com també ens anirà bé per una panadera de congre o de morena.

Arròssos de tardor com un de llomillo de porc i esclata-sangs, un arròs brut o una paella d’esclata-sangs, cames seques, pollastre i conill.

Plats de bolets i de caça com un arròs amb tudons, uns cócs amb cega o amb tords, unes cegues amb salmí o unes becades farcides de pastarral. A més d’uns canons amb conill.

Si voleu saber més o comprar aquest vi de la DO Alicante el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/