Es Replec, carns a la brasa a Cala en Blanes

El restaurant Es Replec és un dels referents a la zona de Cala en Blanes, a la urbanització d’Els Dofins i està especialitzat en carns al caliu.

Hi vam anar per a provar la seva mitjana de bou, el que es diu popularment “xuletón” . Punt bo de cocció, encara que la carn per al nostre gust era encara massa fibrosa, li mancava un temps de repòs o curació. La ració generosa, bona relació qualitat preu, i ben feta. Només aquest petit detall.

La meva companya va optar els llomillo de porc ibèric a la graella i sí que va estar sorprenent. Molt ben cuit a la brasa de carbó d’alzina, saborós i una bona opció per als amants del porc. Bon preu i ració generosa.

Destacar també la seva carta de vins, amb bones propostes, carta més que complerta i amb diferents DO i vins de la terra. Preus bons que conviden a demanar una botella.

Noltros vam optar per l’Intramurs, un d’aquells vins que sabem que mai fallarà.

Intramurs és un vi negre jove de gran qualitat. Es tracta de l’Intramurs , elaborat als cellers del Reial Monestir de Santa Maria de Poblet per l’enòleg del Grup Codorniu, Ricard Rofes. El seu coupatge està realitzat amb les varietats d’Ull de llebre i Syrah, i és continuador de la tradició d’elaborar vins als monestirs cistercencs iniciada al segle XII. Elegant i fi ha estat envellit al llarg de 4 mesos en barriques de roure francès. Pertany a la DO Conca del Barberà.

Nota de cata

  • Aspecte: Color picota intens amb tonalitats púrpura. Capa alta, net i brillant.
  • Nas: Complex, de bona intensitat amb aromes de fruita vermella madura, confitures i espècies.
  • Boca: Generós i amb sensacions afruitades molt agradables. Fresc i amb bona persistència. El final en boca és llarg, amb un bon record a fruites madures.

El podreu trobar a Vinum Menorca, a la seva botiga del Polígon de Ciutadella que obren els capvespres.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.