Smoix renova el seu Bibgourmand de Michellin El restaurant ciutadellenc entre els millors qualitat preu de la Guia Michellin

El restaurant Smoix de Ciutadella ha tornat a renovar el segell de Bibgourmand de la Guia Michellin que reconeix els millors restaurants d’Espanya i Portugal que destaquen per la seva relació Qualitat-Preu.

Smoix ha aconseguit aquest distintiu en diverses ocasions i és l’únic restaurant de l’illa que, de moment ha estat distingit per la prestigiosa guia gastronòmica francesa.

Per altra banda, Smoix és també juntament amb el Cafè Balear, l’unic restaurant de Menorca amb un Sol de la Guia Repsol. El seu cuiner i propietari, Miquel Sànchez Planas, va ser elegit enguany per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, com a millor cuiner de Menorca.

Des de www.foodiesonmenorca.com la nostra més sincera enhorabona a Miquel Sànchez i Vianey Larraga per renovar un any més aquest distintiu de qualitat que els defineix com un dels millors restaurants de Menorca, i de les Balears.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.