Després de l’estiu, combat la deshidratació de la teva pell per a calmar la seva set Recuperem el seny! Gaudeix de l'operació menjar sa sense dietes ni avorriment

Sapiguem gaudir del moment. Ha estat genial poder prendre’s un bon vermut o una cervesa a la terrassa, fins i tot aquesta tapa de calamars o de braves que tant t’ha temptat, i tampoc hi ha estiu sense uns bons gelats. És genial permetre’s petits capritxos, però és necessari tornar a la vida sana. Sense pressions clar que sí, simplement tornar a convertir aquestes ‘delícies’ en plaers puntuals i desinflar-nos per a sentir-nos millor, perquè tanta fartanera no senta bé. No et perdis aquest article, perquè recuperar la rutina alimentària pot ser un desafiament enriquidor: prohibit avorrir-se dels tuppers. La marca Kaiku Sin Lactosa proposa una sèrie d’idees interessants perquè menjar sa no sigui una tortura de la tornada al treball.

Què visqui el color!

Crear plats atractius a la vista és indispensable per a no avorrir-nos en el moment de menjar de tupper. Així que pensa a barrejar aliments amb diferents tonalitats, a més de nutrients que poden oferir-nos un menjar molt complet. Una bona combinació és una amanida multicolor: el verd de la ruca, el vermell dels tomàquets i pebrots, el taronja del salmó o el blanc de la mozzarella.

Les salses lleugeres

Els iogurts sense sucres afegits o grecs són ideals per a crear salses cremoses que amaneixin amanides o plats de pasta. És una gran forma de crear un menjar saludable i també pots agregar espècies, llimona o fruites.

Inspira’t en els teus viatges

En l’actualitat, podem trobar aliments de tot el món per a recrear els menjars que hem tastat durant els nostres viatges. Una altra idea és apostar per plats dels tipus de cuina gastronòmica que més t’agradin per a trencar així amb la rutina. Atreveix-te a crear plats asiàtics, fent sushi o el famós pad thai, aposta pel salmó i l’anet per a viatjar a Suècia o perd-te en les espècies de les delícies àrabs!

El twist de textures

Barreja aliments amb diferents textures per a gaudir d’una combinació de sabors increïble. Per exemple, abans de menjar-te un iogurt natural sense res més, afegeix-li musli o fruits secs com les nous o els cacauets… i amb uns trossos de xocolata negra un iogurt és molt millor. També t’ho pots aplicar en les amanides, amb aliments cruixents i formatges suaus com la mozzarella.

 

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.