Gin Xoriguer aconsegueix un Doble Or en l’última edició dels Proof Awards La ginebra menorquina entre les millors del món

Gin Xoriguer treu el cap a les seves pròximes cites a Berlín i Valladolid amb una doble medalla d’or sota el braç. Concretament, l’obtinguda aquest estiu a Las Vegas en una nova edició dels Proof Awards & Proof Awards Design Distinctions, en què el ‘Mahón Gin’, denominació amb la qual es comercialitza al mercat anglosaxó Gin Xoriguer, va aconseguir una puntuació de 96 punts sobre 100 possibles.

Proof Award & Proof Awards Design Distinctions és una competició internacional en la qual compradors minoristes, distribuïdors i líders de la indústria hotelera actuen com a jutges en un tast a cega de begudes espirituoses de 100 categories diferents.

Totes les begudes van ser avaluades segons un sistema de valoració de 100 punts, aconseguint medalles aquelles que van obtenir 70 o més. Els que van obtenir entre 70-79 van aconseguir una medalla de bronze (Beguda diària) i entre 80-89 l’han rebut de plata (Lloança).

La medalla d’or s’atorga a la beguda que s’obté entre 90 i 95 punts, la de Doble Or implica obtenir 96 a 99 punts (superlatiu), mentre que les que arriben 100 punts són creditores del Century Award, i qualificades pels jutges com incomparables.

La notícia del Doble Or va ser rebuda amb natural satisfacció per Destil·leries Xoriguer i gran entusiasme pels distribuïdors de l’empresa menorquina als Estats Units, ja que els Proofs Awards són una important referència per als professionals del sector, entre ells grans compradors.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.