Posau l’hort de tardor en marxa

 data-srcset

Al Viver de plantes de Menorca del GOB ja podeu trobar els planters ecològics d’hivern de varietats locals d’horta. Ara és temps de plantar lletugues, endívies, bledes, espinacs, cols, colflor, bròquil, raves… També hi trobareu llavors, per si voleu fer-vos els planters vosaltres mateixos. Les varietats locals ens permeten collir productes de qualitat i gestionar el nostre hort amb pràctiques que afavoreixen el medi ambient.

Es Viver de plantes de Menorca produeix plantes aromàtiques i culinàries, ramells tradicionals de Menorca i planta autòctona per adequar els nostres jardins a les condicions de l’illa. També fan manteniment i transformació de jardins de baix consum d’aigua. I construèixen filtres verds, sistemes de depuració d’aigües residuals amb plantes aquàtiques.

Es Viver obre els divendres i dissabtes de 10 a 13:30. El trobareu a la carretera de l’aeroport just devora l’antic Mestral.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.