L’Hort de Sant Patrici serà escenari del recital “Vers a la vinya”, un maridatge entre poesia i vi

L’Hort de Sant Patrici, a Ferreries, serà escenari aquest dissabte, a les 19 hores, del recital “Vers a la vinya”, un maridatge entre poesia i vi. Aquesta és la primera vegada que una bodega menorquina acull una activitat que ja té tradició a Mallorca i Eivissa. L’objectiu, a més d’oferir, a càrrec dels propis autors, una lectura de poesia relacionada amb el fruit del raïm, és promoure i donar a conèixer el vi que es produeix a la nostra illa.

Hi participaran els poetes menorquins Llucia Palliser, Bep Joan Casasnovas i Tomeu Truyol i els mallorquins Cati Coll i Pere Joan Martorell. El recital comptarà amb l’acompanyament musical de Toni Camps a la guitarra.

El públic assistent al recital tindrà l’ocasió de beure una copa del vi de la bodega de Sant Patrici, que ha donat totes les facilitats per fer l’activitat, i en podrà conèixer les característiques. L’acte és gratuït i està organitzat pel Consell Insular de Menorca i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ferreries.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.