Tècnics d’Agricultura formen els viticultors per identificar la simptomatologia d’afecció per la xilel·la

Tècnics de la Direcció General d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, han format, avui horabaixa, viticultors de cellers de Mallorca per ajudar-los a identificar la simptomatologia d’afecció per Xylella fastidiosa. Es tracta d’una jornada formativa per facilitar als viticultors la identificació de les plantes que podrien estar afectades pel bacteri, precisament en un moment, el temps de verema, en què es revisaran totes i cada una de les parres plantades.

La jornada ha comptat amb una classe teòrica, celebrada al Centre Universitari de Manacor, i una altra part més pràctica, a una finca del municipi, on els viticultors han pogut veure de primera mà fulles afectades pel bacteri.

Actualment, i segons les darreres dades, la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha detectat 65 positius en Xylella fastidiosa, tots els quals es troben a l’illa de Mallorca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.