Taco de calamar a la romana de Cuore

Sens dubte el Cuore ha estat un dels grans descobriments d’aquest estiu i del que ja us ens he rallat a aquesta secció. Es tracta d’una braseria, pizzeria i restaurant situat a Los Delfines, i que té una bona carta, extensa i també apta per a totes les butxaques.

Sabíem de les seves carns a la brasa, fetes amb carabó d’ullastre o d’alzina que li dona aquest gust tant característic a la carn de vedella criada a Menorca, però aquesta vegada hem volgut experimentar un poc i hem apostat pel seu taco de calamar, atrevit, innovador, difícil per a uns, saborós per a altres… Que ens recorda taqueries com “La cantina de Frida” o el “Xcatl” de Mallorca.

Cuina cosmopolita, mundana i a la vegada dels sabors i les textures és la que ens ofereix Tolo Carrasco, aquest estiu al Cuore. Una cita obligada.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.