Coca amb figat

Ingredients: Una lliura (400 g) de farina, 1 got d’aigua, 1 got d’oli, 150 g de sucre i 40 g de llevat. 1 pot de figat per a guarnir-la.

Elaboració: Posarem la farina dins un bol i al mig hi feim un clot. Desfarem el llevat dins un got amb un poquet d’aigua teba i l’afegim a la farina i tot seguit l’oli, la resta de l’ai- gua, el sucre i ho mesclam bé fins aconseguir una pasta que no sigui massa espessa. Si fa falta hi podem afegir una mica més d’aigua.

Untarem un motllo o plata d’enformar amb oli o mantega i l’espolsam de farina, per tal que la coca no s’ens aferri. Farem la coca, li donam forma i quan la tinguem damunt la llauna a punt d’enfornar hi posarem el figat a regates, tal i com es pot veure a la foto.

Tindrem el forn precalentat a 180 graus i és hora d’enfornar-hi la coca uns 40 minuts i ja està llesta per a menjar una vegada hagi refredat i l’haguem espolsada de sucre.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.