Sangria Lolea núm. 2 Una clarea de qualitat, moderna i estiuenca

Avui us recomanam gràcies a Vinum Menorca la Sangria Lolea n.2, amb recepta artesana i elaborada amb vins blancs de qualitat de les varietats Macabeu i Chardonnay, a més de suc de taronja, suc de llimona, un toc de vainilla i un toc carbònic que li proporcionen frescor i alegria. És una sangria premium no pasteuritzada per tal de preservar totes les característiques del vi. Les sangries elaborades amb vins blancs es coneixen també com a “clareas”.

NOTA DE TAST

Aspecte: Color groc amb tonalitats daurades. Bon despreniment de carbònic en copa que li dóna vida i alegria.

Nas: Subtils aromes a vainilla que es fonen amb els de caràcter cítric de la llimona i la taronja.

Boca: Equilibrada, elegant i sofisticada. Persistent amb fragàncies de gessamí, albercoc i nispro. Bon equilibri entre acidesa i dolçor.

MARIDATGE

 

Si la volen gaudir com aperitiu es recomana servir-la en copa de baló amb molt de gel fins a omplir la copa. L’adornarem amb un enfilall fet amb un boci de pinya tropical, una maduixa i un gra de raïm blanc congelats.

En canvi si la volem maridar amb plats lligarà a la perfecció amb els de salmó, tant fumat, marinat, a la graella o amb aquells plats de cuina japonesa on el salmó en sigui protagonista com els sushi de salmó amb formatge fresc o bé un tàrtar de salmó amb alvocat, o si voleu una proposta escandinava o nordamericana com és un smårgas o baggle de salmó.

Ens anirà bé per acompanyar arrossos d’estiu com les paelles. Tant les de peix i marisc com les mixtes a més de les clàssiques de pollastre, conill i gambes.

Noltros hem optat perquè ens acompanyi amb la seva frescor un oliaigo i el resultat ha estat més que positiu pel fet que el seu encertat equilibri d’acidesa i dolçor en cap moment ha emmascarat el sabor de les verdures menorquines i ha maridat bé amb l’acidesa de les tomàtigues, aportant frescor davant aquesta sopa estiuenca.

Acompanyarà bé peixos i carns al caliu, com per exemple un conill a la brasa, que podrem acompanyar d’un bon allioli.

Si voleu saber més de les Sangries Lolea les podreu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.