Albergínies contra el càncer

L’AECC a Ciutadella organitza el seu concurs

08/08/2019
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
Albergínies contra el càncer

Divendres de la setmana que ve, dia 16 d’agost, la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer organitzarà a la plaça des Pins el seu Concurs d’Albergínies Plenes, que arriba a la seva sisena edició, juntament amb la degustació de gastronomia casolana de Menorca, que servirà per a recaptar fons per a la investigació i la lluita contra aquesta malaltia.

El interessats en participar poden presentar la seva palangana d’albergínies el mateix dia 16 a la Plaça des Pins, on una vegada feta la inscripció, es presenti a concurs i el jurat la puntuï, es posarà a la venda de manera solidària. De la mateixa manera, les persones que hi vulguin col·laborar aportant menjars típics menorquins, ho poden fer igualment, i aquest no entraran a concurs, però sí que es vendran a benefici d’AECC.

Aquest és un dels esdeveniments gastronòmics i solidaris de l’estiu menorquí, i són de cada vegada més les persones que hi col·laboren, bé presentant-se al concurs o bé aportant menjars, pel fet que a gairebé tota família hi ha hagut algun membre que en un moment o altra ha patit aquesta malaltia, que gràcies a les investigacions es pot curar en la majoria de casos, si hi ha pautes de prevenció i seguiment mèdic, tot evitant que els tumors es facin grans o s’escampin, el que es coneix com a metàstasi.

Després de les puntuacions dels membres del jurat i les seves deliberacions es procedirà a l’entrega de premis i al concert de música en directe del grup “Jasom5”.

Des de les 19,00 h  les 00,00 h del divendres, a la Plaça des Pins de Ciutadella hi ha, idò, una cita amb la gastronomia menorquina i la solidaritat, on hi podem participar de manera oberta, tot aportant el nostra petit gra d’arena en una causa que ben bé necessita de la nostra col·laboració.