Els vins de Binifadet entre els millors de les Balears El Tanca 13 ha estat elegit el millor rosat de Balears

 data-srcset

Els cellers de Binifadet, a San Lluís, estan d’enhorabona, el seu vi Tanca 13 de 2018 ha estat elegit el millor vi rosat de les Illes Balears, i a més a més la Guia Peñín 2020 l’hi ha atorgat una puntuació de 90 punts.

El Tanca 12 de 2016 ha estat guardonat com a millor vi blanc de les Balears, juntament amb altres dons vins de Mallorca, però ha obtingut una magnífica puntuació a la Peñín amb 93 punts, que situa aquest Chardonnay com un dels millors de l’Estat espanyol.

Destacar també pel que fa a la Guia Peñín és que els vins de Binifadet han optingut més de 90 punts. A més a més dels esmentats, el 2 Tancas, negre de 2016 ha rebut 92 punts; els mateixos punts que el Pieles, mentres que el Binifadet Blanc de 2018 ha rebut 90 punts, com el Binifadet Negre de 2017.

Enhorabona idò, per la feina ben feta als cellers de la família Anglès.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.