Carpaccio de gamba vermella de Ciutadella del Restaurant Món La tècnica i la mà de Felip Llufriu en un plat de memòria gastronòmica

No és la primera vegada que recordam que tenim uns plats o unes elaboracions que permeneixen per a sempre en la nostra memòria gastronòmica o gustativa, i que ens poden recordar els sabors de la infantessa, la cuina de les nostres mares i àvies, i també a restaurants. En definitiva són aquells plats que repetim més d’una vegada quan anam a aquest determinat temple gastronòmic.

Un d’aquests plats -ho és per a mi i segur que per a moltes persones més que l’han tastat- és el carpacció de gamba vermella que elabora Felip Llufriu al Restaurant Mon, a Ciutadella.

El producte local de qualitat, la gamba vermella de Ciutadella, forma un mosaic gastronòmic amb els productes de temporada minimalistes que hi afegeix Llufriu, de la manteixa manera que aquest plat va evolucionant, canviant, i manté la seva base i poc a poc hi van apareixent nous continguts, elaboracions com és el cas del gelat d’alfabaguera que li dóna un toc de frescor únic.

Hem fet la nostra visita estiuenca per a tastar la cuina de Felip Llufriu, un dels grans mestres de la nova cuina menorquina, referent i visita obligada per a tastar, gaudir i viure una experiència única.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.