Cuore, carns i peixos al caliu amb la mestria de Tolo Carrasco També destaca la seva carta d'especialitats que va des d'unes croquetes de pop a la gallega a les pizzes i tacos.

Tolo Carrasco Florit és un dels grans mestres dels fogons menorquins, i enguany ha decidit portar la cuina del restaurant familiar Cuore, a l’urbanització de Cala en Blanes, especialitzat en carns i peixos a la brasa de carbó, a més d’una ampla carta d’especialitat per a donar cabuda des del turisme anglès i familiar als residents a la urbanització i també de cada vegada hi ha més gent de Ciutadella que hi va per gaudir de bona cuina a una relació qualitat preu més que raonable.

És un dels pocs restaurants de l’illa que cuinin peix a la brasa o al caliu, com deim a Menorca, i vam voler provar una de les seves especialitats, el turbot a la brasa a l’estil d’Orio, amb el seu refrit d’alls, patata panadera gustósa i boníssima, i verdures. El peix en el seu punt exacte de cocció al caliu. Ració generosa i es demostra la mestria de Carrasco a la parrilla de carbó.

L’altre plat de peix que  vam tastar va ser un emperador a la brasa. Molt ben executat, punt de cocció excel·lent i gustós. El carbó li dóna un tast especial que el va més saborós i la qualitat preu més que encertada. Acompanyat de patata panadera i d’una salsa maonesa amanida amb mostassa i herbes, molt encertada.

A taula vam compartir unes croquetes de pop a la gallega, també molt correctes, entre el ventall generós que hi ha de plats i entrants per a compartir.

Per a maridar el sopar vam optar per al Margaritas de Wines Ocean, 100% Muscat, que distribueix Comercial Cachot. Es tracta d’un vi jove, 2018, amb molta fruita, aromàtic amb un punt molt ben equilibrat d’acidesa i la dolçor pròpia del Muscat. Aromes de flor de jasmí, pètals de roses, litxí, pell de taronja, meló madur i fruites carnoses com el melicotó de vinya. És un vi femení, de bon bevent, que s’ha de beure ben fred i que acompanya de meravella aquests peixos al caliu, com també tapes, sushi, menjar mexicà i pizza.

També val la pena provar els seus plats de cuina mexicana com els tacos i les pizzes, que tenen la mateixa recepta i pasta que els de Ses Voltes, tota una garantia.

De postres vam optar per la seva interpretació del Gin amb Llimonada, que aporta frescor per a tancar un bon sopar.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.