Lolea Rosé N. 5 Elaborada amb les varietats de Garnatxa i Ull de Llebre, jove i refrescant

Aquesta setmana us recomanam gràcies a Vinum Menorca una sangria premium, la Lolea Rosé, que és la N.5 de la col·lecció de Lolea. Està elaborada amb les varietats de Garnatxa i Ull de Llebre a Aragó. Porta a més a més aromes naturals de gingebre i hibisc, i un toc de carbònic. És una beguda refrescant, jove i molt apte per als estius.

NOTA DE TAST

  • Aspecte: Color rosa pàl·lid que ens recorda els vins rosats de la Coté de Provence.
  • Nas: Aromes elegants, on predomina la flor d’hibisc, a més de les particularitats de la Garnatxa i l’Ull de Llebre. Perfumada i fruital.
  • Boca: Frescor, profunditat, poc tanins, fruites vermelles com els gerds i amb el toc picant, però suau que li aporta el gingebre. Fresca, àcida i a la vegada intrigant.

MARIDATGE

És una sangria molt fresca, ideal per a compartir-la entre amics davant unes taules de fumats o de formatges no massa forts de sabor.

També ens anirà bé per maridar amb sushi, tàrtars de salmó o de tonyina o un poke bolw.

Servida en copa de baló amb molt de gel, pot acompanyar arrossos i paelles on el marisc en sigui el protagonista o aquelles de mar i muntanya on el conill i el pollaste, acompanyin gambes, escamarlans i musclos.

Gambes amb un toc asiàtic o temporitzades, chop suey de vedella, enfilalls de llagostins amb curri… Sashimi, un tiradito de llobarro, un ceviche de corvina o una llagosta o un llomantol bullit acompanyat d’una salsa maonesa feta a casa.

Ideal per a carns blanques com un pollastre amb salsa d’ametlles o pollastre amb gambes, un conill amb escamarlans, uns pits de pollastre al forn farcits de formatge i sobrassada.

Per a un sopar a la fresca a base de coques, quische lorraine, truites variades…

Ideal si la servim dins una copa de flauta ben freda i coronada amb una flor d’hibisc. També en un got gran amb molt de gel, una flor d’hibisc i unes maduixes, com a copa per a després de sopar o de dinar.

Si voleu saber més o comprar aquesta sangria premium, la podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.