El Consell Insular distribueix les estovalles «Paraules nostres» entre els establiments de restauració dels nuclis antics 

El Consell Insular de Menorca, a través del seu Servei de Política Lingüística, ha editat unes estovalles de paper que ha batiat amb el nom de «Paraules nostres» i que distribueix durant aquest estiu entre els establiments de restauració ubicats als nuclis antics dels diferents municipis de Menorca.

Aquesta acció, que s’emmarca en el Pla de Dinamització Lingüística de Menorca (2018-2021), té per objectiu implicar els diferents sectors de la societat menorquina, en aquest cas el sector de la restauració i dels consumidors, en el foment i la salvaguarda de la llengua catalana. 

Concretament, mitjançant la divulgació d’una petita mostra del lèxic més nostrat, el Consell vol contribuir a mantenir vives aquestes paraules en la parla habitual dels menorquins i les menorquines, a més de donar-les a conèixer als catalanoparlants d’altres varietats dialectals i també als parlants d’altres llengües. 

Són ja més de 50 establiments de l’illa que s’han sumat a aquesta iniciativa, però les estovalles estan a disposició de tots els bars i restaurants que les vulguin fer servir o que en vulguin sol·licitar més exemplars. Els interessats poden adreçar-se a les seus del Consell Insular de Maó i de Ciutadella, al Servei de Política Lingüística, o bé demanar-ne per correu electrònic a les adreces efp.assling@cime.es i pilar.vinent@cime.es.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.