Coinga, el formatge ideal per un pícnic d’estiu La cooperativa participa a un tast especial per periodistes i prescriptors a Madrid

Els formatges Coinga són ideals pels pícnics i berenetes d’estiu. Això és el que van poder comprovar un grup de 25 periodistes i prescriptors que van participar a un tast especial de formatges que es va celebrar dia 3 de juliol a l’hotel Santo Mauro de Madrid.

Impulsada per InLac, l’organització interprofessional que engloba tot el sector lacti d’Espanya, a través del projecte Es Queso per difondre la qualitat i varietat dels formatges nacionals, la degustació va ser guiada per Clara Díez, sòcia de Quesería Cultivo, qui va explicar les característiques dels millors formatges per incloure a la senalla de pícnic perfecta per aquest estiu. A part de les característiques, va donar consells sobre com transportar, conservar i tallar els formatges.

Periodistes de mitjans com La Vanguardia, El País, Traveller, Vogue, Hola, Elle o Telva, així com prescriptors amb milers de seguidors a les xarxes socials van tastar el Coinga semicurat amb D.O. Maó-Menorca i també la varietat curada que es comercialitza amb el nom de ‘Sa Naveta’.

Altres formatges nacionals seleccionats per participar en aquesta degustació van ser els de Cadí, Central Lechera Asturiana, CorSevilla, Flor de Esgueva, El Gran Cardena, Granja Cantagrullas o Philadelphia.

Més informació a https://esqueso.es/cesta-quesos-picnic-verano

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.