Mesón Rias Baixas, es gallego de Ferreries

Els amants del peix i del marisc, especialment dels que ens arriben des de Galicia, tenen una cita ineludible al Mesón Rias Baixas de Ferreries, especialitzat amb els producte de “calidade” de les ries galegues.

Graellades, vieires, zamburiñes, bous de mar, cabres i llomantols en són els reis de la taula, juntament amb les calderes de llagosta i llomàntol a la menorquina, les graellades de peix i de marisc, i un bon nombre d’especialitat que hi ha que anar a provar i descobrir.

Ens hi van aturar un fosquet per a fer un sopar en plan picada per a compartir i de primer vam provar els seus calamars fregits, que ens van recordar aquells que fa uns anys havien menjat als millors temples gastronòmics de Santiago de Compostela, o bé a Malpica, Carballo o Noia. El punt de fritura encertat, cruixents i gen xicletosos.

Et serveixen també un all i oli gustós amb pa de Ferreries, mentres esperes els plats. Però es cobra a la factura final, si bé és un oferiment que et fan que han de acceptar o no.

De principal un llomàntol flambejat, que en Toni sol recomanar als seus clients, i que porta un petit secret de la casa que ens recordarà els plats antics de la llagosta a la menorquina.

Ens vam quedar amb les ganes de provar la seva cabra de mar o “centolla” de les ries gallegues, però així en tenim una bona excusa per a tornar.

De postres un puding de formatge tendre de Menorca, que és un vertader pecat.

El detall dels carquinyols per acompanyar el cafè és tota una promoció de la nostra rebosteria.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.