El souflé de tortada d’ametlla de Ses Voltes

Com veureu, un dels llocs on més solem anar és a l’Espai Gastronòmic Ses Voltes, que regenta la família Carrasco Florit de Ciutadella. És el lloc idòni per anar a benerar, dinar del seu menú del dia o a la carta, gaudir les nits de la seva terrassa al segon pis, i poder optar des d’unes tapes, una pizza, plats elaborats, carns a la graella, peixos, pastes… i també les postres merèixen un esment foodie, perquè son vertaders pecats.

Les postres estrella de la casa són sensa cap dubte el soufle de tortada d’ametlla menorquina que s’elabora seguint la recepta casolana de la mare dels germans Carrasco Florit, na Juana Florit, de la nissaga del Forn de Can Diego, que té els secrets familiars d’una de les millors tortades que es fan a Menorca i la innovada convertint-la en un souflee que feia primer a casa, i que els seus fills han portat a la carta del restaurant.

Sabors, textures, records d’infantesa, cuina i rebosteria menorquina, tradició… tot açò i més és el que es sent a cada cullerada d’aquestes postres que de segur que creen addicció.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.