Mo Salinas Monastrell 15, un súper vi que s’ha de provar Pertany a la DO Vinos de Alicante i compta amb 90 punts a la Guia Penyin

Avui us recomanam, gràcies a Vinum Menorca, el Mo Salinas Monastrell 15 un vi negre de la DO Vinos de Alicante, elaborat a les vinyes de la Serra de Salines pel grup MGWines. Vinificat amb raïm Monastrell, Cabernet Sauvignon i Alacant Bouschet i amb una criança de 4 mesos en botes de roure francès. Aquest vi ha esta declarat Súper Vi de l’Any a 2016, 2017 i 2018. Té 90 punts a la Guía Peñín.

Nota de tast

Aspecte: Vermell intens amb ribet morat i capa mitjana que denota la seva jovenesa, encara que ha fet 4 mesos de criança en bota.

Nas: Fruits vermells frescos amb lleugeres notes d’espècies i records de brioxeria.

Boca: Es presenta suau, de bon bevent, notes de fruita vermella madura i sucosa. Final llarg i amb un encertat equilibri entre acidesa i tanins que el fan agradable de beure.

Maridatge

És un vi que ens anirà molt bé per als sopars a la fresca d’estiu o per a les barbacoes, amb graellades de carns a la brasa. Des d’un conill al caliu amb all i oli a una ploma de porc ibèric, a més de costelles de porc o de cabrit, a més de carns vermelles com un mitjana de vaca vermella o un llomillo de porc faixat.

També ens anirà bé per acompanyar peixos blaus al caliu com unes sardines  verats. Que guanyen i molt quan es fan a les brases de carbó.

Vi ideal per a maridar amb arrossos, paelles i fideuades. De fet el Monatrell és el gran vi d’Alacant, terra d’arròssos. Una paella de conill, pollastre, sípia, gambes, verdures i batxocons, en pot ser un bon exemple.

Els dies de més calor, és convenient donar-li un petit toc de gelera per davallar la temperatura d’ambient que rondarà els 30 graus als 17 o 18 que és la temperatura de servei òptima.

Si voleu saber més o comprar aquest súper vi del prestigiós Grup MGWines i molt apte per als sopars d’estiu a la fresca, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.