Mas dels Mets, de Cooperatives Unió Un bon negre de la DO Montsant que us sorprendrà

Aquesta setmana us recomanam, gràcies a Vinum Menorca, un vi negre de les Cooperatives Unió. El Mas dels Mets, de la DO Montsant, amb un cupatge de Garnatxa, Merlot, Ull de Llebre i Mazuela. És un vi jove, sense pas per barrica, amb un grau alcohòlic de 13,5%.

Es tracta d’un vi molt personal, amb caràcter i que pertany a una de les DO amb més futur als seus vins, i que és ja avui en dia una aposta de qualitat segura.

Nota de tast

Aspecte:Vermell maduixa amb bords grana ben vius que denota la seva jovenesa. Tanins lleugers i ben estructurats que li donen bon bevent.

Nas:Fruites vermelles fresques. Mores d’abatzer, murtons i maduixes madures.

Boca:Entrada agradable i untuosa. Notes de fruita vermella i mineral. Paladar llarg i persistent que ens deixa una magnífica sensació de plenitud.

Maridatge

Vi ideal per a maridar amb un formatge vell de Binigarba amb herbes o bé amb un de Son Piris semi curat i untuós. També per acompanyar un pa de pagès amb sobrassada vella.

Carns a la graella, arrossos mar i muntanya i per anar de tapes.

Ideal per acompanyar un plat o un coc de pilotes amb tomàtiga, llengua amb tàperes, carn amb pebres o amb salsa.

Marida amb un tià de conill amb pebres vermells i tomatigat, com també amb unes costelles de porc al forn amb patates i tomàtigues.

Si li donan uns vint minuts de gelera ens anirà bé per acompanyar peix al caliu com per exemple un llobarro o una orada, com també salmó o tonyina a la brasa.

És un vi amb una excel·lent qualitat preu, i si voleu fer una bona sangria, aposteu per vins de qualitat com aquest. Si feim sangries amb vins de brick ens arriscam a patir una bona ressaca.

El guanyador d’aquesta setmana ha estat Luciano Al·lès Serra, subscriptor digital a Alemanya, on resideix. Luciano Al·lès és fill del fundador i primer editor del Setmanari El Iris, Josep Al·lès Quintana.

Si voleu saber més o comprar aquest de la DO Montsant, una de les DO imprescindibles per a conèixer, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.