Coa de Peix, una nova proposta de cuina marinera a Baixamar El nou restaurant ocupa el lloc del recordat Mare Nostrum

El port de Ciutadella compta des del passat mes de maig amb un nou restaurant especializat en cuina marinera, arrossos i paelles,  es tracta del Coa de Peix, que està situat a l’altra banda del port, on abans hi va estar ubicat el recordat Mare Nostrum, de Juan Antonio Moll, o darrerament el japonès Yuzu.

Coa de Peix fa una bona cuina marinera, amb una encertada relació qualitat preu. Està dirigit per una família mallorquina que vol arrelar a la nostra ciutat, tot aportant una bona cuina per ampliar l’oferta gastronòmica de qualitat a Ciutadella.

Entre els plats que vam provar destacar el seu tàrtar de tomàtiga amb ventresca de bonítol, o el seu bacallà gratinat al all i oli. També cal esmentar els seus arrossos i paelles, els peixos a la planxa i les recomanacions del dia.

Bodega amb bones referències i una òptima qualitat preu, faran que aquest nou restaurant poc a poc agafi renom al port ciutadellenc.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.