Peix i carn a la brasa de carbó al Lago de Cala en Bosch El Mirador del Lago, nou grill al port esportiu

Des de fa unes setmanes ha obert les seves portes el bar restaurant i grill “Mirador del Lago” al port esportiu de Cala en Bosch, on abans hi havia el restaurant “El Anzuelo”, i que està sota la direcció dels que allà hi tenen el restaurant La Pascana.

El Mirador del Lago té una gran barbacoa exterior, al costat de l’aparcament que dóna al costat de la platja de Cala en Bosch. Allà hi ha el seu accés i des del restaurant hi ha unes bones vistes damunt el port esportiu que el fan únic, cóm és l’únic restaurant de la zona especialitzat en peixos al caliu de brasa de carbó natural, cosa que els hi dóna un gust autèntic i especial.

També hi ha que destacar la seva carta de carns a la brasa, des dels “xuletons” i entrecots al chateubriand de vedella, una de les seves especialitats, Hi ha també oferta per a totes les butxaques amb enfilalls, hamburgueses, pollastres, a més de la seva carta d’snack amb plats combinats, pizza, sandwichos i pasta. Hi ha un menú del dia bastant complert per 14,90 euros.

Un altre punt a destacar és la seva carta de vins, curta però molt encertada, tant per a plats de carn i pastes, a més de les paelles, com els peixos a la brasa de carbó.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.