Costelles de porc as forn amb patates

Aquesta és una de les variants per a fer les costelles de porc al forn amb patates, o perol de costelles al forn, que queda ben gustosa i a l’estiu ens ho podem menjar com a plat únic i de postre unes bones tallades de meló o bé uns albercocs.

Ingredients per 4 persones: 8 costelles de llom de porc, 6 patates, 4 grans d’all, 1 ceba blanca grossa, 1 pebre vermell, 1 pebre verd, 1 tomàtiga ben grossa, pa ratllat, oli d’oliva, sal, pebre bo i 1 fulla de llorer, opcional.

Elaboració: Farem un sofregit, amb talls grossos, amb la ceba, els pebres, la tomàtiga i els alls i ho deixam confitar a foc dolç.

Mentrestant pelarem les patates, les passam d’aigua i les tallarem a rodanxes.

Dins una escudella mesclarem pa ratllat amb all i julivert, i pebre bo tres o quatre culledares. Ben mesclam i reservam.

Tindrem una palangana, hi posarem baix de tot el sofregit que haurà ben confitat, damunt un bon llit de patates, damunt les patates les costelles i les ben espolsam de la mescla de pa ratllat amb pebre bo. Regam amb un rajolí d’oli per damunt i enfornam uns tres quarts d’hora a 170 graus, si bé hem de vigilar el forn perquè segons la marca necessitarà més o manco temps.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.