Tanca Ca la Seu a Palma

L'emblemàtic temple de tapes i pintxos es convertirà en pisos de luxe

Tanca Ca la Seu a Palma

Ca la Seu, comerç obert com esparteria al 1510 i que encara mantenia com a petit bar de tapes el seu carisma pel fet que la seva decoració era encara la de l’antic comerç, tanca definitivament les seves portes, perquè l’edifici ha estat adquirit per una empresa de capital nòrdic que hi té previst fer habitatges de luxe.

Endarrera quedaran el pinxos, raccions de truita, quishes, coques i tapes d’autor que s’hi servien, juntament amb els vins, les cerveses artesanes, el vermuts i els caves, que el feien un lloc de referència al barri antic de Palma, tant per als residents locals com per aquells visitants que cercaven llocs amb caràcter, únics i a la vegada amb bon servei i qualitat.

La globalització, les noves demandes, la política de nous habitatges de luxe, també acaben afectant a aquells comerços de sempre, que malgrat la seva evolució els seus propietaris s’acaben rendint davant les ofertes econòmiques.

Amb Ca la Seu acaba el periple d’aquell comerç del segle XVI que va agafar el seu nom per vendre les estores amb les que els fidels de la Seu de Mallorca cobrien el seu davant per quan s’agenollaven a ressar no patissin el fred de les rajoles.