Tanca Ca la Seu a Palma L'emblemàtic temple de tapes i pintxos es convertirà en pisos de luxe

Ca la Seu, comerç obert com esparteria al 1510 i que encara mantenia com a petit bar de tapes el seu carisma pel fet que la seva decoració era encara la de l’antic comerç, tanca definitivament les seves portes, perquè l’edifici ha estat adquirit per una empresa de capital nòrdic que hi té previst fer habitatges de luxe.

Endarrera quedaran el pinxos, raccions de truita, quishes, coques i tapes d’autor que s’hi servien, juntament amb els vins, les cerveses artesanes, el vermuts i els caves, que el feien un lloc de referència al barri antic de Palma, tant per als residents locals com per aquells visitants que cercaven llocs amb caràcter, únics i a la vegada amb bon servei i qualitat.

La globalització, les noves demandes, la política de nous habitatges de luxe, també acaben afectant a aquells comerços de sempre, que malgrat la seva evolució els seus propietaris s’acaben rendint davant les ofertes econòmiques.

Amb Ca la Seu acaba el periple d’aquell comerç del segle XVI que va agafar el seu nom per vendre les estores amb les que els fidels de la Seu de Mallorca cobrien el seu davant per quan s’agenollaven a ressar no patissin el fred de les rajoles.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.