PIME-Menorca organitza una nova edició de “Menorca en el plato” Restaurants de tota l'illa es sumen a aquesta inciativa amb menús que van dels 13 als 45 euros

El menú especial “Menorca en el Plato” està compost d’una degustació Formatge Mahón-Menorca, plats de la gastronomia menorquina i postres típiques, pa i copa de vi. Els preus oscil·len entre els 13 € i els 45 €.

Cadascun dels establiments ofereix un menú diferent, amb el segell del seu xef, el que convida a fer una ruta gastronòmica pels diferents municipis de l’illa durant els 10 dies que dura la campanya.

Relació dels restaurants que participen i els menús complets. Tota la informació actualitzada es podrà consultar a www.gastronomiamenorca.es

  • Es Bruc Bou (Alaior): Urb. San Jaime – 971 34 95 05
  • Mr. Jaume (Ciutadella): Lago Cala’n Bosch – Tel. 971 38 71 60
  • Don Tomás (Es Migjorn Gran): Apartamentos Vista Mar – Urb. Santo Tomás – Tel. 971 37 95 12.
  • Sa Parada ( Fornells): Virgen del Carmen, 2 – Tel. 971 37 68 55
  • Sa Xerxa (Fornells): Del Rosari, 9 – Tel. 971 53 89 34
  • El Grill (Mahón): Ctra. Aeropuesto S/N – 971 36 79 03
  • Restobar Mo (Mahón): S’Arravaleta, 27 – Tel. 629 141 638
  • Pigalle (Mahón) Bastió, 4 – Tel. 971 36 02 38

L’esdeveniment gastronòmic compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, i amb la col·laboració del Consell Regulador de Denominació d’Origen del Producte Formatge Mahón-Menorca i PIME Menorca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.