Ratjada al forn amb tàperes Un dels plats de "Menorca en el plato" al restaurant Mr. Jaume

La ratjada és un dels grans tresors gastronòmics que tenim a Menorca, açò sí, ha de ser ben fresca per tal d’evitar aquelles olors que ens poden recordar l’amoniac.

El receptari tradicional menorquí té un bon repertori on la ratjada, aquest peix de bastina, n’és el protagonista principal.

Fideus amb ratjada, ratjada al forn amb patates, ratjada al forn amb tàperes, ratjada amb tàperes, ratjada fregida, ratjada amb salsa d’ametlles… per a citar-ne uns pocs.

Aquests dies, PIME-Menorca ha organitzat una nova edició de “Menorca en el Plato”, on restaurants de tota l’illa ofereixen un menú tancat que pot anar dels 13 als 45 euros amb plats de cuina menorquina, inclou també postres i copa de vi, a més d’un tast de formatge de Menorca amb DO.

La ratjada al forn amb patates i tàperes és un dels plats del menú de Mr. Jaume, a Lago de Cala en Bosch, del que us puc assegurar que conserva tot el sabor de la cuina d’arrels menorquines i ens retrobarem amb sabors d’infantessa, amb aquella cuina de les mares i les àvies, on es cuinava de manera magistral amb pocs elements, però sempre amb producte de primera qualitat.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.