Mr. Bep’s a Cala en Blanes, aposta per la rebosteria local

El restaurant familiar Mr. Beps, a Cala en Blanes és conegut a la zona per les seves paelles i especialment per les seves carns a la planxa, on destaca la seva ploma ibèrica.

Però el que més ens ha cridat l’atenció és la seva apposta per la rebosteria menorquina, tot oferint als clients una safra de dolços de la Pastisseria El Diamante, on hi ha les tartaletes de maduixa, de pinyons, de crema cremada o de fruites, que una vegada elegida pel client a la cuina la transformen en un plat de postre de qualitat.

Moltes vegades hem comentat que una de les assignatures pendents era oferir la nostra rebosteria, aquella que trobam als forns i pastisseries, als restaurants com a postres casolans o amb un segell de “Rebosteria Menorquina”, i d’aquesta manera aconseguim promocionar la nostra rebosteria i oferim un plus de qualitat a les cartes de postres dels nostres restaurants.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.