Es rebost de can Prats, la millor cuina eivissenca

Som un enamorat de la cuina tradicional, i quan vaig de viatge m’agrada provar el que es cuina a cada indret, a cada poble, a cada regió, i conèixer de primera mà el que allà es cou.

Si anau a Eivissa, no deixeu de provar la cuina del restaurant Es rebost de Can Prats, a Sant Antoni i allà disfrutareu, us ho ben podem assegurar.

Aquest petit restaurat va ser elegit el millor restaurant de cuina eivissenca per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears el passat dia 20 de maig.

Millor restaurant de cuina local 2018:
Es Rebost de Can Prats (Sant Antoni de Portmany) 
El 22 de desembre de l’any 1994 Cati Marí -alma mater de Es Rebost de Can Prats- va obrir en el que era una botiga i casa dels seus avis- un restaurant que, en principi només havia de fer “quatre tapetes”, però que amb l’ajuda dels seus pares, Toni Marí i Catalina Prats, ha arribat a esdevenir tot un referent de la cuina eivissenca.
Com s’aconsegueix arribar fins aquí? Evolucionant, però sobretot oferint el millor producte, elaborar-lo d’una manera franca i amb respecte a la tradició eivissenca, en el seu cas, seguint el receptari familiar, oferint l’autència cuina eivissenca, així com la cuinava la seva güela.
L’aliat indispensable d’aquesta lloable tasca és Clàudio, responsable d’uns fogons on es preparen les millors frites de pop, unes bones gambes eivissenques, arrossos de peix per llepar-se els dits, delicioses faves ofegades i gustosos cuinats, sempre elaborats amb producte eivissenc 100% i segons marca la temporada.
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.