Raoles d’endívia

Tallarem l’endívia (enciam) el més petit que puguem i la posarem dins un ribell al qual afegirem una bona picada d’all i julivert, dos ous sencers, 200 g de farina i un sobre de llevat Royal que anirem mesclant juntament amb un bòtil de cervesa. Ens ha de quedar una pasta compacta. Si volem, per donar-li color, hi podem afegir un poc de colorant artificial, d’aquell que posam als arrossos per donar-los color groc.

Tindrem una paella al foc amb oli d’oliva i amb una cullera farem les raoles, que courem, banda i banda, fins que siguin ben fetes. Millor si ho feim entre dos, mentres un fa i posa les raoles al foc, l’altre les cou i les treu.

Hi ha qui a les fulles d’endívia hi afegeix un parell de grans d’alls ben picadets.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.