Molls torrats a l’estil de Baixamar

Per poder fer aquest plat els molls han de ser de roca i frescos, acabats de pescar amb les xarxes.

Obrirem les panxes dels molls, les traurem i reservarem els fetges. Tindrem una planxa al foc, o un bon caliu, i torrarem els molls sense escatar. Dins una paella, just amb un raig d’oli d’oliva, saltarem els fetges, que seguidament posarem dins un morter on tindrem una picada d’alls, julivert, pebrebo, pa ratllat i oli d’oliva. Ho ben mesclarem i ho posarem da- munt els molls acabats de torrar.

Notes: Aquesta recepta també es pot fer amb moll fregits o al forn. Si optam per fer-los d’aquestes maneres primer els hem d’escatar. Hi ha qui per fer la salsa hi posa mitja copeta de Tio Pepe o vi blanc sec mentres salta els fetges per tal de donar-los un gust més sofisticat.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.