Conill amb cebes

Ingredients: 2 quilos de carn de conill, 2 quilos de cebes, 1 got de vi blanc sec, 4 grans d’all, un parell de fulles de llorer, pebre negre, aigua i sal.

Dins un tià de terra sofregirem els grans d’all sencers i sense pelar amb oli d’oliva i la fulla de llor i quan comencin a agafar color hi afegim els talls de conill ben salpebrats i els sofregim fins que sigui ben daurats. Els treim del tià i els reservem a part. Dins el mateix oli hi posam les cebes tallades a rodelles ben fines, les salam i les feim coure a foc dolç i anam remenant amb una cullera de fust. Quan les cebes hagin minvat a la meitat hi afegim la copa de vi blanc i deixem que cogui poc a poc tot vigilant el tià per tal que la ceba no es cremi o s’aferri, si veim que la ceba es beu el suc hi afegim més vi o gotets d’aigua poc a poc. Si voleu hi podeu afegir unes bolles de pebre negre i un clau d’espècia.

Quan la ceba s’hagi fus, serà com una salsa, hi afegiu les tallades de conill amb el suc que hauran suat dins la safra. Tapam el tià i deixem coure un quartet d’hora fent xup xup.

Últimes publicacions

  • Publicitat
    El Iris