Corvina al caliu

Ens agrada cuinar i també provar diferents peixos tot visitant la Plaça des Peix o les peixateries de supermercats de capital menorquí com són els casos de Diskont a Ciutadella o Binipreu a Maó.

Avui hem anat a la peixateria del Diskont, és festa però tenen obert, i ens han recomanat una corvina. És la primera vegada que en porten a la peixateria i hem volgut elaborar-la, com que feia bon temps, a la barbacoa de la terrassa.

Ens l’han feta net de panxes i ens l’han oberta per la mitat per tal que hi poguem posar unes rodelles de llimona i bé una branca de fonoll si en tenim, o les herbes que més ens agradin. Noltros just l’hem salpebrada, unes rodelles de llimona i sal i pebre.

Quan les brases de carbó tenien un bon caliu hem posat el peix al damunt i l’hem deixat coure uns 6 o 7 minuts per banda.

Un peix blanc fi, de textura molt semblant al llobarro, poca espina i apte també per a fer al forn o bé a la sal.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.