La “fritura” de peix i marisc de Can Rafa, tot un clàssic El millor gastrobar de Menorca a 2016

Anar a Can Rafa, a sa Paça des Peix de Ciutadella vol dir anar a menjar bé, a una magnífica relació qualitat preu, i a més a més amb un servei a taula que és dels millors que et pots trobar a Menorca.

En Rafa i na Rosa, la seva dona, son de Granada, i com a bons andalusos tenen aquesta mà especial amb les “fritures”. Tant les de peix i marisc, com amb les seves albergínies amb mel que són també tot un referent en les seves tapes.

Ara que comença a fer bo, els fosquets conviden a seurer-se a la seva terrassa i disfrutar de la tranquil·litat del nucli antic de Ciutadella, de la màgia de l’entorn i especialment de la bona cuina, les bones tapes que hi trobarem, i com hem dit amb una excel·lent relació qualitat preu.

Vam optar per a la seva “fritura de peix i marisc” que és per dues persones i que de segur en podríen menjar tres. Gambes vermelles de Ciutadella, xipirons, calamar andalusa, pirulí, lluç… i segons l’època hi posa jonqueti.

El preu 18,90 euros, més tres canyes van fer un total de 24,30 euros. Un preu més que raonable.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.