4 Rayas Ull de Llebre 100%

 data-srcset

Aquesta setmana us presentam un monovarietal Ull de Llebre 100%, el “Cuatro Rayas”, dels Cellers 4 Rayas, coneguts pels seu Verdejo, i per estar ubicats a una de les millors zones vinícoles de la DO Ribera del Duero, com és La Seca a Valladolid. Vi d’anyada de 2016 amb 5 mesos de criança en botes de roure francès i roure americà.

Nota de tast

  • Aspecte: Vermell cidera intens de capa mitja i ribets granes que li denoten jovenesa.
  • Nas: Equilibrat, amb aromes de fruita madura, a més dels torrefactes, vainilla i especiats del seu pas en botes de roure.
  • Boca: Envellutat, suau i persistent. Fruites vermelles madures i vainilla de Madagascar. Saborós, ben integrat, atractiu i seductor.

MARIDATGE

Estam davant un vi jove que ens agradarà des del primer glop. Si el maridam amb els productes del seu terroir serà l’acompanyat ideal de les carns d’anyell . Tant d’una cuixa o una espatlla al forn a la castellana, com també d’una cuixa de be al forn a la menorquina. Vi ideal per a unes costelletes d’anyell de llet al caliu o arrebossades.

També marida a la perfecció amb un entrecote de vaca vella o de bou a la graella, un chateubriand o una panadera de carn de bou o en el seu cas un estofat de vedella tipus goulash.

Es ideal per acompanyar unes sopes mallorquines o un arròs brut, com també qualsevol arròs o paella de carn.

Per la seva joventut i els seus tanins golosos podem fer que acompanyi també plats de peix, com és el cas d’una càntera o una morruda al forn amb patates, uns molls a la graella acompanyats d’una maonesa amb els seus fetges o uns verats al caliu.

Vi per als plats de cullera com els ciurons, les mongetes o les llenties, o bé per acompanyar uns callos (panxa), fetge a la planxa o unes raoles de cervell de be.

Si voleu saber més o comprar aquest vi jove de la DO Ribera del Duero, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.