Pirulí fregit Una dita baixamanera diu: "Pirulí de l'Havana, qui no en menja no enravana".

Posarem dins una paella un quart d’oli d’oliva o de gira-sol i la durem al foc amb un parell d’alls. Enfarinarem el pirulí. (Hi ha qui li lleva el cap i li fa net el ventre, i altres que el posen tot sencer, depèn dels gusts i de la frescor del peix). Quan els alls comencin a fregir hi anirem posant el peix, que ens ha de quedar cruixent.

Quan el posam a la taula el podem amanir amb el suc d’una llimona espremuda amb les mans, com també hi ha que els hi agrada acompanyar-los d’una bona salsa maonesa o alli oli.

Aquesta menjua tant se sol fer com a berenar, com a l’hora de fer es vermut, com per a dinar o sopar.

És un peix que no té espines i és bo per als fillets.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.