Els vins de la memòria, de Xavi Nolla, arriben a Ciutadella

La setmana passada vam poder provar al restaurant Pins 46 un dels esperats “Vins de la Memòria” que ha elaborat el formador i especialista en vins, Xavi Nolla, director i propietari d’Enoaula.

El vi que vam provar va ser “La Bruixa” vinificat amb Garnatxa Blanca i Macabeu a La Vall de Vinyes, a una alçada de 450 metres i d’agricultura ecològica. Pertany a la DO Terra Alta.

Aquest vins són un homenatge de Xavi Nolla al seu avi i recorden diferents llocs on hi havia vinyes durant la Guerra Civil Espanyola. “La Bruixa” es un record cap ala 27a. Divisió.

És un vi expressiu, net i brillant. La Garnatxa Blanca li aporta aromes anisades i afruitades, amb notes de flors i fruita blanca. Destacant el seu punt salí en pas en boca, mentres que el Macabeu li aporta acidesa i caràcter mediterrani. Records a poma madura, pressec, codony i meló d’olor.

Estam davant un gran vi, que de segur embruixarà a més d’un gran amant dels vins de qualitat. A Menorca el podreu trobar a restaurants del Grup Café Balear, entre altres o bé a la botiga de Vinum-Menorca al Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.